Kurssit

Tule opettelemaan kukkasidonnan perustaitoja


Kukkakurssit syksyllä 2019

Kimppukurssi 6.10.2019 klo 14-16

Kurssilla harjoitellaan leikkokukkien käsittelyä ja kukkakimpun sitomista spiraalitekniikalla. Kimppuun käytetään sekä leikkokukkia että leikkovihreitä. Valmistetaan yksi pastellisävyinen kimppu kotiin vietäväksi.

Kimppukurssi 20.10.2019 klo 14-16

Kurssilla tutustutaan erilaisiin leikkovihreisiin ja harjoitellaan leikkokukkien käsittelyä. Valmistetaan yksi kukkakimppu leikkovihreäpohjaa apuna käyttäen. Saat mukaasi syksyn värejä sisältävän kimpun.

Kukka-asetelmakurssi 3.11.2019 klo 14-16

Kurssilla tutustutaan Oasis-sienen käyttöön ja tehdään pienistä kukista ja leikkovihreistä pyöreä pöytäasetelma kotisi pöytää koristamaan.

Paikka: Kukkakauppa Kukkapelto, Malminkartano, Luutnantintie 5, Helsinki (Malminkartanon asema)

Ilmoittautuminen sähköpostilla tiina@kukkapelto.fi, puhelimella 040 952 8991 tai käymällä ilmoittautumassa kaupalla.

Kurssimaksu on 35 € (sis. alv:n 24%). Maksu sisältää opetuksen, työvälineet, tarvikkeet, kukat ja leikkovihreät yhteen kukkasidontatyöhön. Tarjolla kahvia/teetä/mehua ja pikkupurtavaa.

Sitova ilmoittautuminen viimeistään viikkoa ennen kurssia. Voit maksaa kurssin kaupalla ilmoittautumisen yhteydessä, muussa tapauksessa kurssimaksusta lähetetään lasku sähköpostilla. Maksun tulee olla suoritettuna neljä päivää ennen kurssia. Muussa tapauksessa kurssipaikka voidaan luovuttaa seuraavalle ilmoittautumisjonossa olevalle. Jos et itse pääse kurssille, voit lähettää jonkun toisen tilallesi. Kurssille mahtuu kerralla kuusi henkilöä ilmoittautumisjärjestyksessä. Jos et mahdu näille kursseille, lisää kursseja on tulossa.

Jokainen kurssi on oma kokonaisuutensa. Aiempaa taitoa kukkasidonnasta et tarvitse, ota mukaan vain iloinen mieli!

Tietosuojaseloste