Kurkistus asuntomessujen sisäkasveihin

Kurkistus asuntomessujen sisäkasveihin

Vierailin asuntomessuilla Kouvolassa, tarkemmin sanoen Pioneeripuistossa Korian vanhalla kasarmialueella. Suuntasin katseeni erityisesti sisätilojen kasveihin. Yli sadasta ottamastani valokuvasta löytyi muutamia toistuvia teemoja. Viime vuosilta tuttu viherkasvitrendi ja luonnonläheisyys näkyivät sisustuksissa edelleen, mutta ehkä löydät kuvista jotain uuttakin.

Viherkasveja, kaktuksia ja mehikasveja

Viherkasvi-, kaktus- ja mehikasvibuumi voi edelleen hyvin. Valittavissa on monenlaisia persoonallisia kasvimuotoja ja monenkokoisia lehtiä.

Riippuvaa ja roikkuvaa

Kasvien nostaminen ylös, roikkumaan seinälle tai riippumaan katosta jatkaa amppelitrendiä tänäkin vuonna.

Luontoa seinillä

Vain mielikuvitus on rajana tavoille laittaa kasveja seinille.

Pieniä väripilkkuja

On sanottu, että sisustuksessa vaalea skandinaavisuus olisi hieman väistymässä ja värit tulossa takaisin. Tästä oli hieman viitteitä.

Perinteistä, romanttista ja mummolan tunnelmaa

Erityisesti asuntomessujen senioriasumista esitelleeseen kohteeseen oli tuotu mummolan tunnelmaa. Muuallekin perinteiset pitsiverhot, rukkukukat tai vanhanajan viherkasvit luovat romanttista tunnelmaa.

Koeputkimaljakoita

Yhden tai muutaman kukan koeputkimaiset maljakot ovat monipuolistuneet entisestään.

Koreja

Erilaiset luonnonmateriaaleista punotut ja kudotut korit ovat nyt erityisen suosittuja kukkaruukkujen päällyskoristeina ja suojaruukkuina.

Heiniä ja kuivakukkia

Kuivakukka- ja luonnonmateriaalitrendi voi hyvin sekä perinteisesti että hieman uudella tavalla aseteltuna.

Kukin voi näistä helposti napata jonkin idean ja soveltaa sitä luovasti omaan sisustukseen. Kuivakukista ja -kasveista tuleekin jo positiivista fiilistä syksyn odotteluun. Luonnosta löytyy kaikenlaisia mukavia syysvärisiä kasveja maljakoihin ja asetelmiin. Voit myös kysyä kukkakaupasta valmiita kuivakasveja tai itse kuivatettavaksi sopivia kasvilajeja.

LEAVER YOUR COMMENT

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

You may use these HTML tags and attributes:


<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

العربية简体中文EnglishSuomiРусскийEspañol